Crosco nastupio 10 put na izložbi i konferenciji OMC u RavenniCrosco, naftni servisi, d.o.o. sudjelovao je već tradicionalno kao izlagač na ovogodišnjem Offshore Mediterranean Conference & Exhibition (OMC), koji se održao od 29. do 31. ožujka po 13-ti put za redom u talijanskom gradu Ravenna. Menadžment kompanije susreo se s brojnim delegatima i izlagačima kojih je ove godine bilo više od 18.000 iz 33 različite zemlje čime je potvrđen status OMC-a kao jednog od najvažnijih mjesta susreta operatora i ostalih dionika naftno-plinskog poslovanja.

Unatoč nestabilnosti tržišta i niskih cijena nafte, što je pogodilo većinu sudionika u naftno-plinskom poslovanju, tijekom trodnevnog događanja OMC je okupio brojne profesionalce i ključne donosioce odluka iz branše kako bi razmijenili ideje i uvidjeli kakav će utjecaj dosadašnja razvojna postignuća  imati na istraživanje i proizvodnju nafte i plina u Mediteranskoj regiji.

Na konferencijama se raspravljalo o kritičnim pitanjima koja uključuju nove tehnologije i opremu, unapređenje procesa sigurnosti i prevencije nesreća, poboljšanja operativnih metoda te oporavak i očuvanje podmorja.