Uvjeti korištenja

Sva uporaba www.crosco.com podliježe općim uvjetima navedenim u nastavku. Dokumenti objavljeni na www.crosco.com ne smiju se kopirati osim za nekomercijalnu i individualnu upotrebu poštujući sva autorska prava ili druge obavijesti o vlasničkim pravima. Dokumenti se ne mogu dalje kopirati, reproducirati ili na bilo koji drugi način distribuirati bez izričitog pristanka CROSCO, d.o.o..
CROSCO, d.o.o. uložit će razumne napore da objavljuje točne i ažurirane informacije na ovoj internetskoj stranici, ali nije odgovoran za točnost ili potpunost istih. Svi korisnici su suglasni da je pristup i korištenje stranice www.crosco.com i sadržaja na njoj na vlastitu odgovornost.
Sve fotografije, slike i ostale informacije koje se pojavljuju na ovoj Internet stranici zaštićene su autorskim pravima u mjeri u kojoj je to moguće i predstavljaju autorsko vlasništvo.

Ova web stranica sadrži informacije o trećim stranama i veze s drugim Internetskim stranicama nad kojima CROSCO, d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Gdje god je to moguće, prema našem mišljenju, takve informacije su posebno označene. CROSCO, d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u pogledu točnosti i potpunosti bilo kojih informacija i materijala koji se nalaze na web stranici te se ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu nastati zbog drugačijeg tumačenja informacija s ove web stranice. CROSCO, d.o.o. zadržava pravo mijenjanja sadržaja web stranice na bilo koji način, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga bez prethodnog obavještavanja te neće biti odgovoran na bilo koji način za moguće posljedice takvih promjena.

CROSCO, d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja svoje web stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo kad su informacije dobrovoljno ustupljene. Koristit ćemo ove podatke da bismo zadovoljili individualne zahtjeve za informacijama i s vremena na vrijeme, možemo se pozivati na te informacije da bismo bolje razumjeli vaše potrebe i kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge. U tom smislu možemo koristiti ove informacije kako bi vas kontaktirali. Te podatke nećemo prodavati, koristiti niti prenositi trećoj strani bez vašeg pristanka. Sve promjene u unutar smjernica zaštite podataka privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici.