O nama

CROSCO, naftni servisi, d.o.o. je kontraktorska naftna kompanija koja pruža integrirane bušaće usluge te individualne usluge bušotinskih servisa na kopnu i moru.

Croscova flota sastoji se od 4 bušaća i 7 remontnih kopnenih postrojenja te jedne samopodizne bušaće platforme. Također je 100% vlasnik tvrtke Rotary Drilling Company smještene u Mađarskoj. Flota tvrtke Rotary obuhvaća 3 bušaća postrojenja, a tvrtka također pruža usluge remonta i druge bušotinske usluge. CROSCO pruža i sljedeće usluge: radove sa žicom, ispitivanje bušotina, savitljivi tubing, dušik, cementacija, stimulacija, elektrokarotaža, servis isplaka, jezgrovanje, H2S servis, instrumentacija, usmjereno bušenje, navrtanje cijevnog alata, servis dubinske opreme i opreme za kontrolu tlaka, pregled i servis cijevi, pregled opreme za podizanje, hidrogeološke i geomehaničke usluge kao i usluge održavanja.

CROSCO usluge pruža od 1952. godine (u sastavu INA Naftaplina do 1996. godine) u 34 zemlje, u kojima je radio za neke od najpoznatijih svjetskih međunarodnih i nacionalnih naftno-plinskih kompanija. CROSCO trenutno pruža integrirane bušaće usluge i usluge bušotinskih servisa u  Hrvatskoj i regiji. CROSCO posjeduje certifikate ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001 koje je izdala certifikacijska tvrtka Bureau Veritas Certification Croatia. Sustav osiguranja kvalitete obuhvaća usluge bušenja i ostale naftne usluge, projektiranje bušotina te održavanje opreme za naftnu i plinsku industriju. CROSCO je član Međunarodnog foruma za kontrolu tlaka u bušotini (IWCF). Kako bi osigurao potpunu umreženost svih sustava i visok stupanj učinkovitosti, CROSCO je uveo poslovni informacijski sustav SAP R/3 u sve svoje aktivnosti te Galiot računalnu podršku za održavanje postrojenja.

Sjedište kompanije je smješteno u Zagrebu, Hrvatska.

 

Profil kompanije možete pronaći u PDF formatu.
Prezentaciju kompanije možete pronaći u PDF formatu.