Poruka direktora Društva

CROSCO Grupa koja se sastoji od CROSCO Naftni Servisi, d.o.o. i Rotary Drilling Co. pruža integrirane te individualne usluge bušenja i bušotinskih servisa na kopnu i moru. Ponosni smo na naša izuzetna HSE postignuća kao i na postignuća u djelatnosti bušenja i remonta. Prisutni smo u tri regije koje obuhvaćaju sjevernu Afriku, Bliski Istok i Sredozemnu Europu. CROSCO trenutno pruža usluge svojih servisa u Ukrajini, Albaniji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Osim usluga bušenja i bušotinskih servisa pružamo i usluge održavanja.

CROSCO Grupa pruža usluge nekim od najvećih svjetski priznatih operatora dosljedno ispunjavajući visoka očekivanja naših klijenata pružajući im kvalitetne usluge koje štede vrijeme i novac kao i HSE učinak.

Croscova flota sastoji se od 8 bušaćih i 11 remontnih kopnenih postrojenja te jedne samopodizne bušaće platforme. CROSCO pruža i slijedeće usluge: ispitivanje bušotina, savitljivi tubing, dušik, cementacija, stimulacija, karotaža, servis isplaka, jezgrovanje, H2S, instrumentacija i usmjereno bušenje, hidrogeološke i geomehaničke usluge kao i usluge održavanja.

Širimo aktivnosti kompanije na našim fokusiranim tržištima, ulazimo na nova strateška tržišta te se neprekidno razvijamo kako bi našim klijentima pružili što kvalitetnije usluge.

Sustav zaštite zdravlja, zaštite na radu, zaštite okoliša i kvalitete (HSE&Q) su Croscovi prioriteti i to dokazujemo tako što se usavršavamo i kontinuirano postižemo dobre rezultate. CROSCO posjeduje certifikate ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO 50001 koje je izdala certifikacijska tvrtka Bureau Veritas Certification Croatia. CROSCO je član Međunarodnog udruženja bušaćih kontraktora (IADC) te Međunarodnog foruma za kontrolu tlaka u bušotini (IWCF). CROSCO uvodi politiku tzv. Izbjegnutih nesreća (near miss policy) i pridržavamo se HSE&Q zahtjeva klijenata. Croscovi rezultati govore sami za sebe; puno su bolji nego industrijski prosjek i prepoznati su od strane naših klijenata i vlasti.

Croscova najveća snaga su njegovi zaposlenici. Preko 97 % naših zaposlenika ima tehničko zvanje (sveučilišnu ili tehničku diplomu). Mnogi zaposlenici imaju radnog iskustva u više servisa te su obavljali posao u brojnim stranim zemljama. Stručnost spojena s Croscovom politikom tehničke i terenske obuke, osigurava fleksibilnost, kreativnost i inovacije u poslovanju.

Uspjeli smo održati visoku razinu izvođenja radova bez ugrožavanja HSE&Q zahtjeva. Radujemo se prilici da vam možemo ponuditi naše usluge i ispuniti vaša očekivanja.

 

Igor Kruljac
direktor Društva