Poruka direktora Društva

CROSCO Grupa koja se sastoji od CROSCO, naftni servisi, d.o.o. i Rotary Drilling Co. pruža integrirane te individualne usluge bušenja i bušotinskih servisa na kopnu i moru. Ponosni smo na naša izuzetna HSE postignuća kao i na postignuća u djelatnosti bušenja i remonta. CROSCO trenutno pruža usluge svojih servisa u  Hrvatskoj i okolnim regijama.

CROSCO Grupa pruža usluge nekim od najvećih svjetski priznatih operatora dosljedno ispunjavajući visoka očekivanja naših klijenata pružajući im sigurne i kvalitetne usluge koje štede vrijeme i novac.

Croscova flota se sastoji od 4 bušaća i 7 remontnih kopnenih postrojenja te jedne samopodizne bušaće platforme. CROSCO pruža i sljedeće usluge: radove sa žicom, ispitivanje bušotina, savitljivi tubing, dušik, cementacija, stimulacija, elektrokarotaža, servis isplaka, jezgrovanje, H2S servis, instrumentacija, usmjereno bušenje, navrtanje cijevnog alata, servis dubinske opreme i opreme za kontrolu tlaka, pregled i servis cijevi, pregled opreme za podizanje, hidrogeološke i geomehaničke usluge kao i usluge održavanja.

Širimo aktivnosti kompanije na naša ciljana tržišta, ulazimo na nova strateška tržišta te se neprekidno razvijamo kako bi našim klijentima pružili što kvalitetnije usluge.

Sustav zaštite zdravlja, zaštite na radu, zaštite okoliša i kvalitete (HSE&Q) su Croscovi prioriteti i to dokazujemo tako što se usavršavamo i kontinuirano postižemo dobre rezultate. CROSCO posjeduje certifikate ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001 koje je izdala certifikacijska tvrtka Bureau Veritas Certification Croatia. CROSCO je član  Međunarodnog foruma za kontrolu tlaka u bušotini (IWCF). CROSCO uvodi politiku tzv. Izbjegnutih nesreća (near miss policy) i pridržavamo se HSE&Q zahtjeva klijenata. Croscovi rezultati govore sami za sebe; puno su bolji nego industrijski prosjek i prepoznati su od strane naših klijenata i vlasti.

Croscova najveća snaga su njegovi zaposlenici. Preko 95 % naših zaposlenika ima tehničko zvanje (sveučilišnu ili tehničku diplomu). Mnogi zaposlenici imaju radnog iskustva u više servisa te su obavljali posao u brojnim stranim zemljama. Stručnost spojena s Croscovom politikom tehničke i terenske obuke, osigurava fleksibilnost, kreativnost i inovacije u poslovanju.

Uspjeli smo održati visoku razinu izvođenja radova bez ugrožavanja HSE&Q zahtjeva. Radujemo se prilici da vam možemo ponuditi naše usluge i ispuniti vaša očekivanja.

 

Ferenc Tarr
direktor Društva